Pabrik kasur teguh sedeng Cina - Rayson

Pabrik kasur teguh sedeng Cina - Rayson

Rayson di Rayson Industrial Zone, Huasha Road, Shishan, Foshan High-Tech Zona, Guangdong, China. Produk utama produsén kasur sedeng Cina.
kasur teguh sedeng Produk nangtung pikeun sipat mékanis anu kacida stabil. Diolah dina suhu panas atanapi tiis, komponén mékanikna tiasa nangtung dina kaayaan ekstrim.
Éta ramah ka lingkungan. Éta moal ngahasilkeun polusi sapertos VOC, kalungguhan, atanapi bahan nikel di bumi nalika dileungitkeun. kasur sedeng
diproduksi dumasar kana sababaraha prosedur kalebet cara ngawangun bentuk tradisional, pyrograph suhu luhur, sareng ngawarnaan gilap. Éta ngagaduhan tékstur, garis anu lancar, sareng pola pikaresepeun. Kaayaan kerja rongkah sareng kaunggulan anu kualitas tiasa dibayangkeun dina detil.
SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI
Telepon:
+86-757-85886933
Telepon:
+86-15986186013
Kirim panalungtikan anjeun
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.

Kirim panalungtikan anjeun