Bantal Lateks pangsaéna sareng Supplier penutup

Bantal Lateks pangsaéna sareng Supplier penutup

Rayson di Rayson Industrial Zone, Huasha Road, Shishan, Foshan High-Tech Zone, Guangdong, Cina. Produk utama bantal Lateks Pangalusna kalayan Suplier panutup


Pungsionalitas produk parantos ningkat sacara signifikan ku urang Sunda anu kuat
& Tim D.


SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI
Telepon:
+86-757-85886933
Telepon:
+86-15986186013

Rayson Global Co., Ltd mangrupikeun usaha patungan Sino-US, didirikeun taun 2007 anu tempatna di Kota Shishan, Foshan High-Tec

Kami mastikeun nuturkeun prosés pangendali kualitas standar pikeun mastikeun produk kami cocog atanapi ngaleuwihan ekspektasi konsumén. Salaku tambahan, kami nyayogikeun jasa saatos penjualan pikeun konsumén di panjuru dunya. Sajauh ieu, Rayson parantos lulus sértipikasi sistem manajemen kualitas internasional. Sadaya produk kalebet produk énggal kami   dibekelan desain inovatif, kualitas dijamin, sareng harga kalapa. Saatos taun pamekaran, kami parantos ngadegkeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng klien kami di seluruh dunya. Punten yakin yén kami ngagaduhan hak ngekspor produk kami sareng moal aya karusakan dina barang anu dikirim. Kami leres-leres ngabagéakeun patarosan anjeun sareng nelepon.


Kumaha carana abdi tiasa kéngingkeun sababaraha sampel? Saatos anjeun mastikeun tawaran kami sareng kirimkeun kami biaya sampel, kami bakal béréskeun sampel dina 15 ~ 20 dinten. Anjeun tiasa naros ka perusahaan anu jelas pikeun nyandak sampel tina perusahaan kami atanapi anjeun tiasa ngirim kami DHL, FedEx atanapi UPS nomer rekening kumpulkeun, kami tiasa ngirim conto ka anjeun ku akun anjeun. Dupi anjeun ngabantosan kuring ngadamel desain urang sorangan atanapi nganggo abdi logo dina produk? Kami tiasa ngadamel kasur numutkeun desain anjeun atanapi nyayogikeun jasa OEM ngan butuh anjeun masihan kami karya seni produk atanapi poto logo. Kumaha ngabongkar kasur anu digulung? 1. Teundeun karton kana permukaan datar di kamar anjeun, saksama narik kasur sareng nempatkeun kana ranjang anjeun.   2. Ati-ati motong kantong luar ku gunting pastikeun henteu motong plastik anu goréng di jero atanapi kasur, tong nungtut péso.   3. Angkat kasur anu disegel vakum kana ranjang anjeun   4. Ati-ati motong kantong plastik sapanjang arloji nalika kasur langsung didekompres, Cabut kantong plastik éta.   5. Ngidinan 24 jam kasur anyar anjeun pikeun ngembang pisan.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.