Pabrik bantalan latex Pengetahuan Alam khusus TiChina

Pabrik bantalan latex Pengetahuan Alam khusus TiChina

Rayson di Rayson Industrial Zone, Huasha Road, Shishan, Foshan High-Tech Zone, Guangdong, Cina. Produk utama Disaluyukeun bantal lateks Pengetahuan Alam produsen TiChina


Tinimbangan desain Rayson nutupan aspek ieu: kaku statis sareng dinamis, kagancangan operasional, girboks, manual, sareng kontrol otomatis.


SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI
Telepon:
+86-757-85886933
Telepon:
+86-15986186013
Kirim panalungtikan anjeun

Rayson Global Co., Ltd mangrupikeun usaha patungan Sino-US, didirikeun taun 2007 anu tempatna di Kota Shishan, Foshan High-Tec

Saprak didirikeun, Rayson ngagaduhan tujuan pikeun nyayogikeun solusi anu luar biasa sareng berkesan pikeun konsumén urang. Kami parantos netepkeun basa Sunda nyalira & Pusat D pikeun desain produk sareng pamekaran produk. Sapanjang prosés, profesional QC kami bakal ngawas unggal prosés pikeun mastikeun kualitas produk. Sajauh ieu, Rayson parantos lulus sértipikasi sistem manajemen kualitas internasional. Sadaya produk kalebet produk énggal kami   dibekelan desain inovatif, kualitas dijamin, sareng harga kalapa.


Sabaraha lami kasur anjeun kedah lami? Unggal kasur béda. Upami anjeun nyabak peuting atanapi bangun anu nyeri éta waktuna kéngingkeun kasur énggal paduli yuswa na. Kami ngarékoméndasikeun mariksa tag hukum sareng ngagentos sahenteuna unggal dalapan taun. Kumaha carana kuring kéngingkeun sababaraha conto? Saatos anjeun mastikeun tawaran kami sareng kirimkeun biaya sampel, kami bakal ngalengkepan sampel dina 15 ~ 20 dinten. Anjeun tiasa naros ka perusahaan anu jelas pikeun nyandak sampel tina perusahaan kami atanapi anjeun tiasa ngirim kami DHL, FedEx atanapi UPS nomer rekening kumpulkeun, kami tiasa ngirim conto ka anjeun ku akun anjeun. Dupi anjeun ngabantosan kuring ngadamel desain urang sorangan atanapi nganggo abdi logo dina produk? Kami tiasa ngadamel kasur numutkeun desain anjeun atanapi nyayogikeun jasa OEM ngan peryogi anjeun masihan kami karya seni produk atanapi poto logo.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.

Kirim panalungtikan anjeun