Ekonomis Ukuran Raja Ukuran Paling Ukuran Hotel Kasur

Ekonomis Ukuran Raja Ukuran Paling Ukuran Hotel Kasur

Rayson di Zon Perusahaan Rayson, Jalan Huasha, Shishan, Zona Téknologi Tinggi Foshan, Guangdong, Cina. Produk utama Énténg Raja Énggal Paling Pikasa Élmu Maset Panyadia Hotel.



Maman Raja Ukuran Ekonomis Raja Ukuran Produkna mangrupikeun paménta anu luhur di antawis kahirupan masarakat atanapi padamelan. Éta geus loba dipaké pikeun padumukan, komersial, jeung industri.



Rayson dikembangkeun dina téknologi canggih. Hal ieu dirarancang nganggo CAD, diciptakeun ku téknologi CNC, sareng dikawasa ku téknologi sensor. Maman Raja Ukuran Ekam Raja Kasur



FAQ:


1.Adeu perusahaan dagang atanapi pabrik?


Kami pabrik, urang ngahususkeun dina mérésan kasur, lawon henteu anyaman sareng cinyusu langkung ti 10 taun.at dina waktos anu sami, urang gaduh tim penjualan profésional pikeun ngurus bisnis antar nasional.



2. Naha anjeun ngabantosan kuring ngadamel desain urang sorangan atanapi nganggo logo kuring dina produk?


Urang tiasa ngalakukeun kasur numutkeun desain anjeun atanapi nyayogikeun jasa OEM ngan kedah anjeun masihan kami karya seni produk atanapi poto logo.



3. Naon metode pamayaran anu anjeun nampi?


LC atos ku / ku TT, 30% Deposi sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan dokumen pengiriman witinin 7 dinten padamelan.



Hiji hal anu penting anu kuring kedahkeun:


1.Maybe éta rada béda ti naon anu anjeun lereskeun. Kanyataanna, sababaraha parameter sapertos pola, struktur, jangkungna sareng ukuran tiasa disaluyukeun.


2.Maybe anjeun bingung ngeunaan poténsi kasual cinyusu anu paling laris. Muhun, berkat pangalaman 10 taun, kami bakal masihan anjeun sababaraha naséhat profésional.


Nilai inti kami nyaéta pikeun ngabantosan anjeun ngadamel langkung kauntungan.


4. Kami bungah bagikeun kaédah sareng anjeun, ukur ngobrol sareng kami.



Ngeunaan:


Rayson Global Co., Ltd mangrupikeun usaha gabungan Sino-AS, ngadeg di 2007 anu aya di Shishan Town, Foshan High-Tech Zona, sareng tempatna caket perusahaan anu kawéntar sapertos Volkswagen, Honda Auto sareng Chimei Innolux.The pabrik nyaéta kira-kira 40 menit ku mobil tina Bandara Internasional Guangzhou Baiyun sareng Balé Paméran Kanton Kanton.

TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA
Telepon:
+86-757-85886933
Telepon:
+86-15986186013
kasur hotél
Tambihkeun koméntar
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.