Produk Massal BestQualitas Ti Cina Biaya Bantal Poliéster Pabrik Bantal dieusian

Produk Massal BestQualitas Ti Cina Biaya Bantal Poliéster Pabrik Bantal dieusian

Produk Rayson BestQualitas Massal Ti Cina Pabrik Bantal Bantalan Poliéster Murah Diisi Pabrik Bantal, Sumawona, pangiriman kami tepat waktos sareng tiasa nyumponan kabutuhan unggal palanggan.

TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA
Telepon:
+86-757-85886933
Telepon:
+86-15986186013

FAQ

1. Sabaraha lami kasur anjeun kedah lami?
Unggal kasur béda. Upami anjeun nyabak peuting atanapi bangun anu nyeri éta waktuna kéngingkeun kasur énggal paduli yuswa na. Kami ngarékoméndasikeun mariksa tag hukum sareng ngagentos sahenteuna unggal dalapan taun.
2. Naon metode pamayaran anu anjeun tampi?
LC dina pandangan / ku TT, 30% Deposi sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan dokumén pangiriman witinin 7 dinten damel.
3. Kumaha carana abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto?
Saatos anjeun mastikeun panawaran kami sareng kirimkeun kami biaya conto, kami bakal ngalengkepan sampel dina 15 ~ 20 dinten. Anjeun tiasa naros ka perusahaan anu jelas pikeun nyandak sampel tina perusahaan kami atanapi anjeun tiasa ngirim kami DHL, FedEx atanapi UPS nomer rekening kumpulkeun, kami tiasa ngirim sampel ka anjeun ku akun anjeun.

Kauntungannana

1. Palanggan anu hoyong terang langkung seueur ngeunaan produk anyar kami   atanapi perusahaan kami, cukup ngahubungan kami.
2. Kami mastikeun nuturkeun prosés pangendali kualitas standar pikeun mastikeun produk urang tiasa atanapi ngalangkungan ekspektasi konsumén. Salaku tambahan, kami nyayogikeun jasa saatos penjualan pikeun konsumén di panjuru dunya.
3. Kusabab didirikeun, Rayson tujuanna pikeun nyayogikeun solusi anu luar biasa sareng berkesan pikeun konsumén urang. Kami parantos netepkeun basa Sunda nyalira & Pusat D pikeun desain produk sareng pamekaran produk.
4. Kami janji yén produk dikirim ka konsumén aman sareng sehat. Upami anjeun gaduh patarosan atanapi hoyong terang langkung seueur perkawis kami, panggil kami langsung.

Ngeunaan Rayson

Rayson Global Co., Ltd mangrupikeun patungan patungan Sino-AS, didirikeun taun 2007 anu tempatna di Kota Shishan, Foshan High-Tech Zone, sareng tempatna caket perusahaan anu terkenal sapertos Volkswagen, Honda Auto sareng Chimei Innolux. Pabrikna kira-kira 40 menit ku mobil ti Bandara Internasional Guangzhou Baiyun sareng Aula Pameran Canton Fair. Kantor pusat kami " JINGXIN " mimiti ngadamel kawat spring pikeun produksi kasur inner spring di 1989, dugi ka ayeuna, Rayson sanés ngan ukur pabrik kasur (15000 pcs / bulan), tapi ogé mangrupikeun salah sahiji peti kasur panggedéna (60,000 pcs / bulan) sareng PP Pabrik non anyaman (1800tons / bulan) pabrik di Cina kalayan langkung ti 700 padamel. Langkung 90% produk urang diékspor ka Éropa, Amérika, Australia sareng bagian sanés dunya. Kami nyayogikeun komponén kasur ka Serta, Sealy, Kingkoil, Slumberland sareng merek kasur internasional anu kasohor. Rayson tiasa ngahasilkeun kasur spring saku, kasur spring bonnell, kasur spring kontinyu, kasur foam memory, kasur foam sareng kasur latex jsb.


Tambihkeun koméntar
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.