Panganyarna Best Disesuaikan Ukuran Mémori Foam Advertising Bantal pabrik

Panganyarna Best Disesuaikan Ukuran Mémori Foam Advertising Bantal pabrik

Rayson di Rayson Industrial Zone, Huasha Road, Shishan, Foshan High-Tech Zone, Guangdong, Cina. Produk utama Profesional Pangalusna Dijual Disesuaikan Ukuran Mémori Foam Pabrik Bantal


TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA
Telepon:
+86-757-85886933
Telepon:
+86-15986186013

Produsen Kasur Spring Rayson parantos ngadegkeun sareng ningkatkeun sistem jaminan kualitas anu nempatkeun indikator kinerja produk di garis depan industri.

Rayson Global Co., Ltd mangrupikeun usaha patungan Sino-US, didirikeun taun 2007 anu tempatna di Kota Shishan, Foshan High-Tec


Palanggan anu hoyong terang langkung seueur ngeunaan produk anyar kami   atanapi perusahaan kami, cukup ngahubungan kami. Sapanjang prosés, profesional QC kami bakal ngawas unggal prosés pikeun mastikeun kualitas produk. Sajauh ieu, Rayson parantos lulus sértipikasi sistem manajemen kualitas internasional. Sadaya produk kalebet produk énggal kami   dibekelan desain inovatif, kualitas dijamin, sareng harga kalapa.

Dupi anjeun ngabantosan kuring ngadamel desain urang sorangan atanapi nganggo logo kuring dina produk? Kami tiasa ngadamel kasur numutkeun desain anjeun atanapi nyayogikeun jasa OEM ngan butuh anjeun masihan kami karya seni produk atanapi poto logo. Kumaha ngabongkar kasur anu digulung? 1. Teundeun karton kana permukaan datar di kamar anjeun, saksama narik kasur sareng nempatkeun kana ranjang anjeun.  2. Ati-ati motong kantong luar ku gunting pastikeun henteu motong plastik anu goréng di jero atanapi kasur, ulah ngagugat péso.   3. Angkat kasur anu disegel vakum kana ranjang anjeun   4. Ati-ati motong kantong plastik sapanjang arloji nalika kasur langsung didekompres, Cabut kantong plastik éta.   5. Ngidinan 24 jam kasur énggal anjeun pikeun ngembang pisan. Dupi abdi didatangan pabrik anjeun? Leres, wilujeng sumping nganjang ka pabrik kami iraha waé, kami caket bandara internasional Guangzhou Baiyun, éta ngan ukur butuh sajam ku mobil, sareng urang tiasa ngatur mobil kanggo ngajemput anjeun.


Tambihkeun koméntar
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.