Pangalusna sisi Ganda nganggo kasur spring kontinyu FactoryPrice-Rayson

Pangalusna sisi Ganda nganggo kasur spring kontinyu FactoryPrice-Rayson

Rayson di Rayson Industrial Zone, Huasha Road, Shishan, Foshan High-Tech Zone, Guangdong, Cina. Produk utama Pangalusna sisi Ganda ngagunakeun kasur spring kontinyu FactoryPrice-Rayson


Produk ieu sanés ngan ukur barang anu tiasa ditempatkeun dina hiji rohangan tapi éta saéstuna nyéépkeun rohangan. - Saur salah sahiji konsumén urang.


TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA
Telepon:
+86-757-85886933
Telepon:
+86-15986186013


Tempat asalna:   Guangdong, Cina (daratan)
Mérek:   Rayson, OEM
Kakuatan:   Lemes / Sedeng / Hard
Istilah perdagangan:   EXW, FOB, CIF, Door to Door
Jenis perusahaan:   Pabrik, Pabrik
Lawon:   lawon rajutan
Aplikasi:   Bumi, hotél, apartemen
Istilah pamayaran:   TT / LC, 30% DEPOSIT KANGGO DIBAYAR Sateuacan PRODUKSI, SAimbangna 70% Ngalawan KOPI DOKUMEN PENGIRIMAN DALAM 7 HARI BEUNGEUT











Rayson Global Co., Ltd mangrupikeun usaha patungan Sino-US, didirikeun taun 2007 anu tempatna di Kota Shishan, Foshan High-Tec

Kami mastikeun nuturkeun prosés pangendali kualitas standar pikeun mastikeun produk urang tiasa atanapi ngalangkungan ekspektasi konsumén. Salaku tambahan, kami nyayogikeun jasa saatos penjualan pikeun konsumén di panjuru dunya. Saatos taun pamekaran, kami parantos netepkeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng klien kami di seluruh dunya. Punten yakin yén kami ngagaduhan hak ngekspor produk kami sareng moal aya karusakan dina barang anu dikirim. Kami nampi pisan panilitian sareng telepon anjeun. Kalayan jalur produksi lengkep sareng padamel anu berpengalaman, Rayson tiasa mandiri ngararancang, ngembangkeun, ngadamel, sareng nguji sadaya produk dina cara épisién.


Sabaraha lami kasur anjeun kedah lami? Unggal kasur béda. Upami anjeun nyabak peuting atanapi bangun anu nyeri éta waktuna kéngingkeun kasur énggal paduli yuswa na. Kami ngarékoméndasikeun mariksa tag hukum sareng ngagentos sahenteuna unggal dalapan taun. Naon metode pamayaran anu anjeun tampi? LC dina tetempoan / ku TT, 30% Deposi sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan dokumén pangiriman witinin 7 dinten damel. Kumaha ngabongkar kasur anu digulung? 1. Teundeun karton kana permukaan datar di kamar anjeun, saksama narik kasur sareng nempatkeun kana ranjang anjeun.   2. Ati-ati motong kantong luar ku gunting pastikeun henteu motong plastik anu goréng di jero atanapi kasur, tong nungtut péso.   3. Angkat kasur anu disegel vakum kana ranjang anjeun   4. Ati-ati motong kantong plastik sapanjang arloji nalika kasur langsung didekompres, Cabut kantong plastik éta.   5. Ngidinan 24 jam kasur anyar anjeun pikeun ngembang pisan.


Ngepak

1.Flat dikomprés ku palét kai

  

2. Gulung sareng karton atanapi kertas kraft

  




Tambihkeun koméntar
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.