Seritë e Bazave të Shtratit

Seria Baza Rayson Bed, dizajni modern i kësaj baze kombinon bukur funksionin dhe modën, Një gjumë i mirë është i rëndësishëm për shëndet të mirë, kështu që doni të siguroheni që shtrati juaj është aq i rehatshëm sa mund të jetë. Por a e dini se ajo që futet nën dyshekun tuaj gjithashtu luan një rol të madh në atë se sa mirë ndiheni kur zgjoheni çdo mëngjes.

Kinë prodhuesit e dyshekut të pajisur me cilësi të lartë shtesë prej pelushi me pluhur Bamboo
Kinë prodhuesit e dyshekut të pajisur me cilësi të lartë shtesë prej pelushi me pluhur Bamboo
Rayson në Rayson Zona Industriale, rruga Huasha, Shishan, Foshan Zona e teknologjisë së lartë, Guangdong, Kinë. Produktet kryesore Kinë Prodhuesit e dyshekut të pajisur me shtresa të lartë Bamboo prej pelushi shtesë. Dyshekët e pajisur me cilësi të lartë shtesë prej pelushi të Bamboo Rayson plotësojnë standardet e inspektimit të klasit të parë.