Душеци „Рејсон пролет“. Ниту ќе се чувствувате премногу топло, бидејќи конструкцијата со отворен пролет дозволува циркулација на воздухот. За да го пронајдете вашиот совршен раствор за спиење, изберете цврст или среден цврст душек, спарен со подлога за лежај кревет или подлога за душек. Пролетените душеци се многу тврди, а горниот дел од душекот ќе го подобри удобноста и ќе ве заштити душекот за годините што доаѓаат.

Мебел за домови Производи за постелнина Мемориска пена 5 зони Пролетни душеци Колхони Мателас
Мебел за домови Производи за постелнина Мемориска пена 5 зони Пролетни душеци Колхони Мателас
Мемори пена 5 зони Пролетни душеци се изработени од џебна пружина, со пена со висока густина од 5 зони. Луксузен, елегантен, модерен дизајн. Секоја големина и модел може да се прилагоди.
2020/12/24
Латекс перница Топ 3 зони џеб пролетен душек
Латекс перница Топ 3 зони џеб пролетен душек
Латекс перница Топ 3 зони Пролетно душек со џеб + латекс перница Топ 3 зони џеб пролетен душек, https: //www.raysonglobal.com.cn
2020/04/28