Pabrik bantal lateks alami khusus saka China

Pabrik bantal lateks alami khusus saka China

Rayson ing Zona Industri Rayson, Huasha Road, Shishan, Foshan High-Tech Zone, Guangdong, China. Produk utama Produsen bantal lateks alami khusus Thailand FromChina


Pertimbangan desain Rayson kalebu aspek ing ngisor iki: kaku statis lan dinamis, kecepatan operasional, girboks, manual, lan kontrol otomatis.


KIRIM INQUIRY SAIKI
KONTAK KAMI
Telpon:
+86-757-85886933
Telpon:
+86-15986186013
Kirimake priksaan sampeyan

Rayson Global Co., Ltd minangka usaha patungan Sino-AS, didegake ing taun 2007 sing dununge ana ing Kota Shishan, Foshan High-Tec

Wiwit didegake, Rayson nduweni tujuan kanggo nyedhiyakake solusi sing luar biasa lan apik banget kanggo para pelanggan. Kita wis netepake R dhewe & Pusat D kanggo desain produk lan pangembangan produk. Sajrone kabeh proses, profesional QC bakal ngawasi saben proses kanggo njamin kualitas produk. Nganti saiki, Rayson wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional. Kabeh produk kalebu produk anyar   diwenehake kanthi desain inovatif, kualitas terjamin, lan rega kompetitif.


Suwene kasur sampeyan kudu suwene? Saben kasur beda. Yen sampeyan bobo ing wayah wengi utawa tangi kanthi lara, mula kudu njaluk kasur anyar tanpa preduli umure. Disaranake mriksa tag ukum lan ngganti paling ora saben wolung taun. Kepiye carane bisa njupuk sawetara conto? Sawise sampeyan konfirmasi tawaran lan ngirim biaya conto, kita bakal ngrampungake sampel sajrone 15 ~ 20 dina. Sampeyan bisa njaluk perusahaan ekspres kanggo njupuk conto saka perusahaan utawa ngirim DHL, FedEx utawa UPS nomer akun sing diklumpukake, kita bisa ngirim conto menyang akun sampeyan. Apa sampeyan bisa mbantu nggawe desain dhewe utawa nggunakake logo ing produk? Kita bisa nindakake kasur miturut desain sampeyan utawa nyedhiyakake layanan OEM mung mbutuhake sampeyan menehi kriya produk utawa foto logo.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.

Kirimake priksaan sampeyan