Produsen kasur Sato Hibrida China-Rayson

Produsen kasur Sato Hibrida China-Rayson

3 Zona Foam lan Spring Hybrid Tilam



Kasur iki nduwe desain ndhuwur bantal, dadi katon luwih ayu. Kemakmuran umpluk saka kasur nyegah sampeyan ora rumangsa manawa ana sumber, lan uga iki ndadekake wong duwe pengalaman turu sing luwih kepenak. Jantung tengah dilapisi nganggo busa memori kanthi kapadhetan dhuwur, sepi lan adhem. Memori Foam ing sensasi suhu awak, mboko sithik dadi lembut, nalika nggunakake tekanan awak manungsa kanggo mbenerake awak menyang posisi sing paling kepenak. Bisa ngrampungake syarat lanang lan wadon sing beda.

KIRIM INQUIRY SAIKI
KONTAK KAMI
Telpon:
+86-757-85886933
Telpon:
+86-15986186013
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.