Bantal busa memori HighQual Lateks, Produsen Kasur Musim Semi Grosir-Rayson

Bantal busa memori HighQual Lateks, Produsen Kasur Musim Semi Grosir-Rayson

Rayson ing Zona Industri Rayson, Huasha Road, Shishan, Foshan High-Tech Zone, Guangdong, China. Produk utama Produsen kasur busa kaset akhir kasual Lateks


T

KIRIM INQUIRY SAIKI
KONTAK KAMI
Telpon:
+86-757-85886933
Telpon:
+86-15986186013

heat sink produk dirancang kanggo narik panas kanthi efektif banjur ditransfer menyang udara.


Rayson Global Co., Ltd minangka patungan patungan Sino-AS, didegake ing taun 2007 sing dununge ing Kota Shishan, Zona Teknologi Tinggi Foshan, lan ana ing cedhak perusahaan terkenal kayata Volkswagen, Honda Auto lan Chimei Innolux.


Facto Kita janji manawa produk bakal dikirim menyang pelanggan kanthi aman. Yen sampeyan duwe pitakon utawa pengin ngerti luwih lengkap babagan, Hubungi langsung. Kajaba iku, pangiriman kita tepat wektu lan bisa nyukupi kabutuhan saben pelanggan. Nganti saiki, Rayson wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional. Kabeh produk kalebu produk anyar   diwenehake kanthi desain inovatif, kualitas terjamin, lan rega kompetitif.


Apa cara pembayaran sing sampeyan tampa? LC sing dideleng / dening TT, Deposi 30% lan saldo 70% nglawan salinan dokumen pengiriman witinin 7 dina kerja. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe desain dhewe utawa nggunakake logo ing produk? Kita bisa nindakake kasur miturut desain sampeyan utawa nyedhiyakake layanan OEM mung mbutuhake sampeyan menehi kriya produk utawa foto logo. Kepiye cara mbongkar kasur sing digulung? 1. Lebokake karton ing permukaan sing rata ing kamar sampeyan, coba kasur metu kanthi tliti lan pasang ing kasur.   2. Ati-ati ngethok tas njaba nganggo gunting supaya ora ngethok plastik ing njero utawa kasur, aja nuntut piso.   3. Gulung kasur sing ditutup kanthi vakum ing kasur   4. Ati-ati ngethok tas plastik ing jam tangan nalika kasur langsung decompress, Copot tas plastik kasebut.   5. Ngidini 24 jam kasur anyar kanggo ngembang lengkap.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.