Sisih kaping pindho paling apik nggunakake kasur spring FactoryPrice-Rayson

Sisih kaping pindho paling apik nggunakake kasur spring FactoryPrice-Rayson

Rayson ing Zona Industri Rayson, Huasha Road, Shishan, Foshan High-Tech Zone, Guangdong, China. Produk utama Best Double sisi nggunakake kasur spring terus FactoryPrice-Rayson


Produk iki ora mung barang sing bakal diselehake ing papan nanging sejatine ngrampungake ruangan. - jarene salah sawijining pelanggan.


KONTAK KAMI
KIRIM INQUIRY SAIKI
Telpon:
+86-757-85886933
Telpon:
+86-15986186013


Lokasi asal:   Guangdong, China (daratan)
Merek:   Rayson, OEM
Kuwat:   Alus / Sedheng / Hard
Istilah perdagangan:   EXW, FOB, CIF, Door to Door
Jinis perusahaan:   Pabrik, Pabrik
Kain:   kain rajutan
Aplikasi:   Omah, hotel, apartemen
Jangka wektu pambayaran:   TT / LC, 30% DEPOSIT sing bakal dibayar sadurunge produksi, keseimbangan 70% nglawan kopine dokumen pengiriman ing njero 7 dina kerja











Rayson Global Co., Ltd minangka patungan patungan Sino-AS, didegake ing taun 2007 sing dununge ana ing Kota Shishan, Foshan High-Tec

Kita kanthi temen-temen ngetrapake proses kontrol kualitas standar kanggo njamin produk bisa memenuhi utawa ngluwihi pangarepan para pelanggan. Kajaba iku, kita nyedhiyakake layanan sawise-sales kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, kita wis nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo para klien ing saindenging jagad. Sampeyan yakin manawa kita duwe hak ngekspor produk lan ora bakal ana kerusakan barang sing dikirim. Matur suwun sanget priksaan lan telpon. Kanthi lini produksi lengkap lan karyawan sing berpengalaman, Rayson bisa ngrancang, ngembangake, nggawe, lan nyoba kabeh produk kanthi efisien.


Suwene kasur sampeyan kudu suwene? Saben kasur beda. Yen sampeyan bobo ing wayah wengi utawa tangi kanthi lara, mula kudu njaluk kasur anyar tanpa preduli umure. Disaranake mriksa tag ukum lan ngganti paling ora saben wolung taun. Cara mbayar apa sing sampeyan tampa? LC ing ngarsane / dening TT, Deposi 30% lan saldo 70% padha karo salinan dokumen pengiriman witinin 7 dina kerja. Kepiye cara mbongkar kasur sing digulung? 1. Lebokake karton ing permukaan sing rata ing kamar sampeyan, coba kasur metu kanthi tliti lan pasang ing kasur.   2. Ati-ati ngethok tas njaba nganggo gunting supaya ora ngethok plastik ing njero utawa kasur, aja nuntut piso.   3. Gulung kasur sing ditutup kanthi vakum ing kasur   4. Ati-ati ngethok tas plastik ing jam tangan nalika kasur langsung decompress, Copot tas plastik kasebut.   5. Ngidini 24 jam kasur anyar kanggo ngembang lengkap.


Pengepakan

1.Flat dikompresi karo palet kayu

  

2. Gulung nganggo karton utawa kertas kraft

  




Tambah komentar
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.